Новини з районів: фінішувала Шкільна Футбольна Ліга «Весна 2019» Житомирського р-ну!

шфл

26 квітня в с. Станишівка на новому футбольному полі зі штучним покриттям відбулися фінальні матчі та урочиста церемонія нагородження переможців і призерів Шкільної Футбольної Ліги «Весна 2019» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Житомирського району та прилеглих ОТГ.

До змагань були залучені футбольні команди (хлопців і дівчат), які сформовані з учнів 5-11 класів (дві вікові категорії: 5-7 класи та 8-11 класи). Участь у лізі брали 36 команд з 19-ти шкіл району – це більше 500 учнів.

Групу хлопців 5-7 класів представляли команди: Високої Печі, Озерного, Садок, Новогуйвинського, Березівки, Кодні, Іванівки, Зарічан, Оліївки, Глибочиці, Тетерівки та Кам’янки. Найбільше команд було представлено у категорії хлопців 8-11 класів-  шістнадцять: з Оліївки, Станишівки, Іванівки, Березівки, Сінгурів, Новогуйвинського, Високої Печі, Садок, Кам’янки, Кодні, Озерного, Некрашів, Барашівки, Студениці, Левкова, Ліщина. У групі дівчачих команд 5-7 та 8-11 класів грали команди з Березівки, Садок, Новогуйвинського, Озерного та Левкова.

Прес-служба ЖРФФ