Новини з районів: визначився переможець Кубку Попільнянщини з футболу

попільня

6 вересня під егідою Попільнянської районної федерації футболу відбувся фінал 63-го розіграшу Кубку Попільнянського району.

Урочисто відкрив фінальний поєдинок голова ПРФФ Микола Нечипоренко . Команди були запрошені на футбольне поле на чолі з помічниками ПРФФ, які винесли логотипи футбольних команд. Традиційна фотосесія і процедура розіграшу, очікування, хто ж розпочне поєдинок. Після державного гімну, головний арбітр дав старт фінальному матчу 63-го розіграшу Кубку!

Боротьба розпочалась з перших секунд, гравці віддавались на всі 100 % і навіть більше. «Лягали кістьми» та боролись до останнього. За особливу агресивність та емоційність вже за перших 20 хвилин було показано 4 жовтих картки. Ініціативою в першому таймі володіли футболісти Макарівки. Паволоч грала від захисту та на контратаках. Поява лікаря на футбольному полі через кожні 10 хвилин говорила про те, що на нас очікує справжня битва і ніхто не хоче програвати.

В першому таймі забитих м’ячів не побачили, проте могли насолодитись небезпечними моментами, створеними обома командами. Другу половину поєдинку команди розпочали без замін. В перші 10 хвилин на ворота голкіпера Паволочі зірвався град ударів, а Макарівка виглядала, ніби вступила в бліц-криг. Паволоч витримала наступ суперника, а ворота залишились сухими дякуючи чудовій грі голкіпера та каркасам воріт, які 3 рази рятували від забитого м’яча. На 55 хвилині відбулась перша заміна в складі Паволочі і вже через хвилину, створивши швидку атаку, Олександр Скороход чудовим пострілом вколочує гол у ворота Сергія Школьного – 1:0 на користь Паволочі. Емоції гравців та глядачів на трибунах зашкалювали. Паволоч все ж зуміла втримати рахунок! Фінальний свисток і радість переможця.

До процедури нагородження були запрошені генеральний спонсор ПРФФ – Павло Надводнюк та партнер ПРФФ, представник компанії ballplus – Дмитро Коваленко. Разом з головою федераціі були нагородженні дипломом та призами від спортивного партнера арбітри матчу: Сергій Зелінський , Іван Ющук , Юрій Ющук , Віталій Майстренко , Валерій Берестов . Отримали призи від ПРФФ  у вигляді банерів з логотипом клубу, півфіналісти – представник Строкова – Сергій Шульга та Відродження – Тарас Браженко . Нагородами від «ballplus» та дипломом від ПРФФ також були відзначені кращі гравці команд: Богдан Шоломіцький – ФК «Макарівка» і Олександр Морозюк – «Паволоч».

Дипломом Житомирської обласної асоціації футболу за вагомий внесок у розвиток футболу на Попільнянщині були нагороджені представник команди Макарівка-Бабійчук В.М., який також отримав подарунок від постійного партнера «Ballplus»  у вигляді медичної сумки та представник ФК «Паволоч» – Микола Троян , за вагомий внесок у розвиток футболу на Попільнянщині був нагороджений дипломом та призом від ПРФФ та «Ballplus» – ігровим м’ячем Adidas. Голова ПРФФ нагородив дипломом ЖОАФ Павла Надводнюка – постійного партнера та генерального спонсора ПРФФ, а також спортивного партнера –  Дмитра Коваленка.

ФК «Макарівка» була нагороджена срібними медалями, дипломами та кубком фіналіста.  Гравці Паволочі отримали золоті медалі, дипломи переможців 63-го розіграшу Кубку Попільнянського району з футболу та звичайно, кубок, який представнику команди вручив голова ПРФФ. Святкування відбувалось з салютами і конфеті. В очах переможців була нескінченна радість та шалені емоції.

Джерело: Попільнянська районна федерація футболу