Вітаємо з 65-річчям Володимира Шишкова!

A06E49A1-555C-4D80-BD46-5B8D6B4D326F

Щиро вітаємо з 65-річним ювілеєм легенду житомирського та українського футболу Володимира Борисовича Шишкова.

Шановний Володимир Борисович, прийміть наші найкращі побажання. Нехай кожен день життя буде наповнений позитивом і оптимізмом, цікавими ідеями та приємними зустрічами. Здоров’я нехай ніколи не підводить і дарує бадьорий настрій.

Володимир Шишков – український футболіст, нападник та півзахисник. Найкращий бомбардир в історії чемпіонатів УРСР.

1974 року дебютував у складі житомирського «Автомобіліста». Протягом 70-х років також захищав кольори армійської команди із Луцька, івано-франківського «Спартака», житомирського «Спартака», сімферопольської «Таврії» і криворізького «Кривбаса». У складі команд із Івано-Франківська і Сімферополя провів три сезони у першій лізі — 76 матчів, 12 голів.

До клубу з Житомира повернувся у 1981 році і виступав у його складі протягом наступних тринадцяти сезонів. Найкращий голеадор команди в чемпіонатах СРСР — 175 забитих м’ячів у 439 матчах. Найкращий бомбардир української зони другої ліги 1987 року (30 голів, разом з Віктором Олійником). Очолює «Клуб Євгена Дерев’яги» — список найрезультативніших гравців чемпіонату УРСР (у рамках другої ліги) — 188 голів.

За часів незалежної України відіграв за житомирський клуб, який на той час змінив назву на «Хімік», ще два роки. Завершив ігрову кар’єру в сезоні 1993/94 у складі команди «Авангард» (Жидачів).