Руслан Павлюк: «Завдання № 1 – сформувати якісну вищу лігу»

павлюк

2 жовтня відбулися матчі заключного туру COMSPEC-Чемпіонату Житомирської області з футболу сезону 2021 року, де визначилася трійка кращих клубів обласних перегонів.

Голова Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк після закінчення центрального матчу фінального туру змагань розповів про COMSPEC-Чемпіонат сезону-2021 та поділився планами на майбутнє:

«Перш за все, хотів би привітати ФК “Полісся” (Ставки) з так званим чемпіонським дублем – основна команда тріумфувала в COMSPEC-Чемпіонаті області, а друга – у COMSPEC-Першості.

Цей сезон видався напруженим. Вже традиційно боротьба тривала до останніх турів. Команди змагаються та демонструють хороший рівень гри. Приємно, що рівень чемпіонату росте – рівень виконавців, тренерський склад, організаційний підхід учасників турніру.

Вважаю, що наша асоціація на правильному шляху. Єдине чого нам не вистачає – мати стабільну 10-ку команд вищої ліги. Ми спонукаємо й запрошуємо футбольні колективи, аби вони організаційно підтягувалися до вищої ліги.

Зі свого боку, наша асоціація робить все, аби футбольні матчі проходили на високому рівні – висвітлення, календарі, передматчеві й післяматчеві заходи, залучення партнерів. Зокрема, у футбольному сезоні-2021 група компанії COMSPEC стала генеральним партнером Житомирської обласної асоціації футболу, яка за загальними показниками є одним із найбільших виробників щебню в Україні.

Завдання № 1 для асоціації на наступний сезон – сформувати якісну вищу лігу з 10 команд. Звичайно ж, запрошуємо до участі всі бажаючі команди області. Сьогодні з появою ОТГ сільські та міські клуби мають можливість повноцінно показувати себе на обласному рівні».

Представник генерального партнера Житомирської обласної асоціації футболу компанії COMSPEC Юрій Поліщук також поділився враженнями про перебіг подій в обласних битвах із футболу сезону 2021 року:

Безумовно сезон видався видовищним, доволі часто змінювався лідер перегонів і лише за тур до завершення чемпіонату стало відомо переможця – ФК «Полісся» (Ставки). Найбільше вражень все ж від фестивалю чемпіонів Української асоціації футболу «Відкриті уроки футболу», де можна побачити те перше дитяче захоплення футболом, щирі емоції та враження.

Вважаю, що наша компанія COMSPEC зробила правильний вибір, долучившись до співпраці з Житомирською обласною асоціацією футболу. Саме з футбол дає можливість навчитися працювати злагоджено – в одній команді, а це надважливо для щасливого теперішнього й майбутнього України, її культури та здоров’я.

У поєдинках 16-го туру COMSPEC-Чемпіонату, що став заключним у сезоні-2021, ФК «Бердичів» на виїзді завдяки голу Єлісєєва переміг «Зорю» і виборов срібні медалі чемпіонату. У Коростені арбітр матчу зафіксував нічию – ФК «Мал» заробив один бал та став третім за підсумками сезону-2021. А чемпіон Житомирщини визначився за тур до завершення – ФК «Полісся» (Ставки) забезпечив собі дострокове чемпіонство у 15-му турі COMSPEC-Чемпіонату.

Про так званий «дубль» Ставків й чемпіонську гонку дивіться у відео: