Новини з районів: у Бердичеві визначили чемпіона, а в Пулинах відбувся турнір Воєводи

Adrenalin_9

У футбольних осередках нашої області продовжують завершуватися розіграші чемпіонатів та кубків.  Пропонуємо вашій увазі добірку футбольних новин з Бердичева та Пулин:

«Адреналін» – переможці відкритого чемпіонату міста Бердичева з футболу

3 жовтня на стадіоні «Прогрес» відбувся заключний тур відкритого чемпіонату міста Бердичева. Змагання розпочалися 25 липня і відбулися у два кола.

У турнірі взяли участь шість чоловічих аматорських команд: три команди представляли місто Бердичів («Адреналін», ДЮСШ та «Спарта»), дві команди представляли Бердичівський район («АгроСем» с. Семенівка та «Цукровик» смт Червоне), а також одна команда представляла Вінницьку область («Колос» смт Махнівка). У останньому турі «Колос» та «Спарта» зіграли внічию 1-1, а «Адреналін» переміг ДЮСШ з рахунком 2-0.

За підсумками усіх зіграних матчів переможцями відкритого чемпіонату міста Бердичева з футболу вдруге поспіль стала команда «Адреналін», друге місце – «Колос» (смт Махнівка, Вінницька область) та третє місце – ДЮСШ Бердичів.

По завершенню останнього матчу відбулася церемонія нагородження. У ній взяли участь: міський голова Бердичева Сергій Орлюк, заступник голови Житомирської обласної асоціації футболу Володимир Дорошенко, начальник відділу молоді та спорту Бердичівської міської ради Лілія Березовенко та директор ДЮСШ, голова Бердичівської міської федерації футболу Олександр Подгорчук.

Житомирська обласна асоціація футболу подарувала футбольні м’ячі для бердичівських військових, які відправились в зону ООС. Команда-переможець отримала кубки, медалі, диплом, а також футбольні м’ячі від Житомирської обласної асоціації футболу. За рішенням організаційного комітету були визначені кращі гравці по амплуа та кращі гравці у складі кожної команди. Кращі гравці у складі кожної команди отримали грамоти та грошову винагороду, а кращі гравці по амплуа – грамоти та футбольні статуетки.

Кращими гравцями у складі своїх команд стали: Андрій Срібницький (ДЮСШ), Андрій Плохий (Спарта), Назар Трусов (Цукровик), Сергій Фют (Колос), Володимир Красовський (Адреналін).

Кращим воротарем турніру було визнано Олександра Божка (Колос), захисником – Андрія Мичковського (ДЮСШ), півзахисником – Яна Галецького (Спарта), нападником – Романа Гаджієва (Адреналін), а кращим гравцем турніру став Віталій Борисевич (Адреналін).

Відбувся футбольний турнір пам’яті Павла Воєводи

2 жовтня на стадіоні «Колос» ДЮСШ Пулинської селищної ради відбувся традиційний футбольний турнір пам’яті депутата Житомирської обласної ради, лікаря-хірурга Пулинської ЦРЛ Павла Воєводи. У ньому взяли участь 3 команди медиків: з м. Житомира, м. Новограда-Волинського, смт. Пулини.

У напруженій боротьбі Пулинська команда медиків виграла у команди з Житомира з рахунком 5:0 та поступилася колегам із Новограда-Волинського з рахунком 0:1. У свою чергу команда з Новограда-Волинського перемогла медиків із Житомира з рахунком 4:1. За результатами гри: 1 місце зайняла команда медиків із Новограда-Волинського, 2 місце посіла команда із смт. Пулини, 3 місце  здобула  команда з Житомира.

Команди-учасниці футбольного турніру були нагороджені кубками, а гравці – грамотами. Також було визначено кращих гравців турніру – їх нагородили пам’ятними статуетками. Турнір пройшов за сприяння обласної організації товариства «Спартак».

Футбольний турнір пам’яті Павла Воєводи видався досить емоційним та напруженим і, водночас, щирим та дружнім. Учасники висловили побажання провести традиційний турнір пам’яті і наступного року, який буде ювілейним – десятим.

b81a86d451c95839ac8ab0d5177a840d