Команда з м. Новоград-Волинський продовжує підготовку до нового сезону

7Vu5eABlWZY

Після зимового турніру у Новограді-Волинському, ФК «Звягель» вирішив взяти участь у рівненському обласному турнірі «Меморіал Володимира Шморгуна-2017», на якому окрім новоград-волинців приймали участь ще 12 команд з Рівненщини. На груповій стадії змагань звягельчани зіграли 5 поєдинків:

«Звягель» – ДЮСШ «Верес» (Рівне) 3:0;

«Звягель» – ФК «Садове» (Гощанський р-н) 4:1;

 «Звягель» – «Калина» (Бугрин, Гощанський р-н) 4:2;

«Звягель» – ФК «Рафалівка» (Володимирецький р-н) 0:1;

«Звягель» – «Малинськ» (Березнівський р-н) 0:3.

Підсумок групового турніру: 3 перемоги, 2 поразки, різниця забитих пропущених м’ячів 11/7. Ці показники дозволили команді з Житомирщини посісти III місце в групі і на стадії 1/4 фіналу зустрітись із давнім суперником ФК «Случ» із м. Березне.

Чвертьфінальна гра розпочалась за переваги звягельчан, згодом гравець «Звягеля» Ярослав Корнійчук відкриває рахунок у матчі – 1:0 , проте у середині другого тайму червону отримав Дмитро Піскун. Після видалення Піскуна молоді гравці протягом декількох хвилин пропустили два голи, а під кінець матчу і третій. ФК «Звягель» втратив перемогу, поступившись 1:3 і вибув із турніру. Однак ще є час для тренерів, щоб працювати з командою не тільки в техніко-тактичному плані, але й у психологічному.

Джерело: Лесин край