У Бердичеві завершився Всеукраїнський турнір імені Леоніда Копитка

IMG_7173

Протягом двох днів у Бердичеві на стадіонах «Прогрес» та «Шкіряник» відбулися матчі XVIII Всеукраїнського турніру з футболу імені Леоніда Копитка.

Нагадаємо, що цього року в турнірі взяли участь шість команд:  дві команди ВО ДЮСШ Блохіна, Бєланова, м. Вінниця (2001 та 2002 років народження), дві команди ДЮСШ «Полісся» Житомир (2001 та 2002 років народження), ДЮСШ-АІК м. Чуднів та господарі змагань ДЮСШ м. Бердичів під керівництвом тренерів Анатолія Гуменюка та Бориса Клочкова. Змагання відбувалися за круговою системою.

Від результату гри Вінниця (2001 р. н.) – Житомир (2001 р. н.) залежало, хто ж посяде перше місце: Вінниця, Житомир чи Бердичів. Матч між Вінницею та Житомиром пройшов у цікавій та напруженій боротьбі. Обидві команди створили багато гольових моментів, але відзначитися забитим м’ячем нікому не вдалося. У підсумку нічия – 0:0. Переможцем турніру стали футболісти ДЮСШ Бердичів.

По завершенню останнього матчу турніру відбулася церемонія нагородження та закриття турніру, яку провели: ветеран Бердичівського футболу Леонід Копитко, заступник голови Житомирської обласної федерації футболу, голова Бердичівської міської федерації Олександр Подгорчук, заступник Бердичівського міського голови Валентина Адаменко, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Бердичівського міськвиконкому Тетяна Дячук та начальник відділу спорту Бердичівського міськвиконкому Ігор Марченко.

Призери змагань

І місце – ДЮСШ Бердичів

ІІ місце – ВО ДЮСШ Блохіна, Беланова м. Вінниця (2001 р. н.)

ІІІ місце – ДЮСШ «Полісся» Житомир (2001 р. н.)

Кращі гравці

Кращий воротар – Дмитро Горбатюк (Житомир 2001 р. н.)

Кращий захисник – Павло Галецький (ДЮСШ Бердичів)

Кращий півзахисник – Михайло Ушаков (Вінниця – 2001 р. н.)

Кращий нападник – Павло Щупаєвський (Вінниця 2001 р. н.)

Кращий гравець турніру – Максим Базилевський (ДЮСШ Бердичів)

Організатори турніру дякують за всебічну допомогу та підтримку Житомирській обласній федерації футболу, міській владі на чолі з Бердичівським міським головою Василем Мазуром, Бердичівській міській федерації футболу, тренерсько-викладацькому складу ДЮСШ, арбітрам й учням Леоніда Копитка: Ігорю Дробишу, Ігорю Зеленцову, Сергію Макаренку, Валентину Пілецькому та Геннадію Радзимінському.

berdychiv-bmff.info