ФК «Авангард» та ФК «Баранівка» тріумфували в «Різдвяному марафоні-2019»!

ветерани01

У Житомирі 3 січня на стадіоні «Спартак» ветеранські команди зіграли традиційний зимовий турнір «Різдвяний марафон» у вікових категоріях 40+ та 50+.

За звання кращих у турнірі змагалися колективи Житомира, Новограда-Волинського, Андрушівки, Попільні, Баранівки, Іршанська, Ружина, Довбиша й Романова.

Першими визначилися переможці у віковій категорії 50+. ФК «Авангард» (Новоград-Волинський) з мінімальним рахунком 1:0 переграв команду «Аміко» (Андрушівка). А у віковій категорії 40+ «вікторію» святкували гравці ФК «Баранівка», які здолали ФК «Ружин».

Голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк, перший заступник голови федерації, голова комітету ветеранів Віктор Радушинський, заступник голови федерації Володимир Дорошенко та виконавчий директор федерації Руслан Маєвський привітали учасників змагань, які, незважаючи на прохолодну погоду, зібралися на традиційний зимовий турнір серед ветеранів.

«Насамперед вітаю всіх із новорічними святами. Для федерації найголовніше – це те, що на майданчику зібралася велика кількість учасників. Відзначу, що наш чемпіонат області один із найкращих в Україні, а ветеранські команди Житомирщини гідно виступають на всеукраїнському рівні.

Ми пишаємося та дякуємо нашим досвідченим футболістам, які показують приклад молоді. Працюємо разом, граємо в футбол і розвиваємося!», – зазначив голова обласної федерації Руслан Павлюк.

Представники обласної федерації футболу нагородили призерів змагань кубками, грамотами й футбольними м’ячами.