Відбулася пресконференція ЖРФФ з нагоди отримання відзнаки від УАФ

зображення_viber_2020-06-16_14-50-07

16 червня в офісі Житомирської обласної асоціації футболу за участі голови ЖОАФ Руслана Павлюка, голови Житомирської районної федерації футболу Володимира Решотки, генерального партнера ЖРФФ, генерального директора ТОВ «ВІВАД 09» Ігоря Ходака, голови Житомирської районної державної адміністрації Юрія Оханського, представників ЖОАФ Віктора Радушинського і Володимира Дорошенка, а також представників Виконкому ЖРФФ Руслана Ляшука і Василя Городнюка відбулася пресконференція з приводу отримання історичної відзнаки ЖРФФ за кращу районну федерацію футболу в Україні-2019.

Володимир Решотка подякував всім за підтримку у досягненні такої почесної нагороди, розповів про сезон-2019 та поділився планами щодо проведення нового сезону.

Голова ЖОАФ Руслан Павлюк відзначив високий рівень розвитку ЖРФФ і конкурентну боротьбу між районними/міськими федераціями футболу в Житомирській області за звання кращих, а також зауважив, що ЖРФФ рухається у вірному напряму і побажав їй нових звершень:

«Житомирська обласна асоціація футболу надзвичайно горда і пишається тим фактом, що нашу районну федерації футболу було визнано кращою в Україні. Це справді історична подія для нашої області, адже вперше за історію футболу Житомирщини районна федерація отримала таку почесну, а головне, цілком справедливу відзнаку за наполегливу працю. Знаю, що голова федерації Володимир Решотка вклав чимало сил і терпіння у розвиток районного футболу.

Вітаю від усієї душі Житомирську районну федерацію футболу з цією перемогою. Бажаю і надалі завжди домагатися бажаного, завжди бути попереду, завжди перемагати і вигравати. Футбол потрібно розвивати з низових, але найважливіших ланок в розвитку масового футболу. Також хотів би подякувати Українській асоціації футболу, яка слідкує, підтримує та заохочує розвиток футболу в регіонах.

Не зупиняйтеся на досягнутому, далі прагніть до найвищих нагород, ми завжди підтримаємо вас у всіх починаннях, задумах і планах. Знаю, що зовсім скоро в районі розпочнеться новий сезон, тому бажаю цікавого й захоплюючого футбольного року»

Під час свого виступу голова Житомирської районної державної адміністрації Юрій Оханський привітав ЖРФФ із високою нагородою та зазначив, що потрібно ще більше уваги звертати на дитячий футболу, а дана відзнака від УАФ – це стимул фінансово допомагати підтримувати футболу в районі.

Генеральний партнер ЖРФФ Ігор Ходак, який також доклав багато зусиль для отримання відзнаки від УАФ, сказав, що буде й надалі намагатися допомагати у розвитку футболу в Житомирському районі та закликав усіх підприємців долучатися до пропаганди здорового способу життя – підтримки футбольного руху в регіонах.