Фінішував Кубок Житомирщини з електронного футболу-2020!

кф

У Житомирі 19 грудня завершився перший в історії ЖОАФ Кубок Житомирщини з електронного футболу сезону-2020, який проходив за підтримки Української асоціації електронного футболу й компанії Bprocards.

Андрій Сухомлин (FCPolissya) у фіналі за сумою двох матчів (8:1, 4:1) обіграв Олександра Данилівського (Ko86tik1) та став переможцем Кубку Житомирщини з електронного футболу-2020. У грі за бронзу турніру Сергій Омельчук (GioVan21) з рахунками 6:1 і 6:4 здолав Віктора Журавського (Zzzhura).

Голова Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк та його заступник Володимир Дорошенко вручили нагороди призерам турніру, серед яких – кубок, геймпад, м’ячі, картки гравців, та зауважили, що це лише початок і асоціація й надалі буде розвивати електронний футбол в області.

Нагадаємо, що стартував турнір на початку грудня у форматі онлайн із групового етапу, а фінальна частина відбулася у форматі офлайн. Формат групової частини – круговий, один із одним по 2 матчі. По закінченню матчів групової частини, два кращі гравці кожної групи виходили до плей-оф, де грали до двох перемог (ВО3), фінальна частина також проходила за системою (ВО3).

Результати й огляди поєдинків доступні у розділі: електронний футбол. Зауважимо, що брали участь у кубку виключно гравці із Житомирської області.